Spontanansökan

Placering i Smidmek

AB Smidmek - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett företag som levererar och monterar prefabricerade betong och stålstommar till byggande av främst kontor, affärslokaler och industrier.

Är du intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in en spontanansökan till oss när som helst. Vi är alltid intresserade av fler duktiga medarbetare som har ett intresse av att arbeta inom branschen och som vill vara med och utveckla och driva Smidmek framåt tillsammans med oss.

Välkommen med din spontanansökan!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.